hits

STORE GLEDER

Jeg har vel sagt det tidligere, men jeg sier det igjen. Og igjen. Noe av det jeg elsker med å bo i Oslo, er folket. Ikke nødvendigvis den fremmede jeg går forbi på gata, men venninner, kompiser, familie og kollegaer. Vi er alle bare en gåtur, trikkestopp eller togtur unna hverandre, noe som gjør at tiden man har til overs fort kan brukes på de menneskene som løfter hverdagen opp et hakk! Hvis sola skinner er det enkelt å bare oppdatere Facebook'en sin med den enkle ettordssetningen "Utepils?", og minutter etterpå sitter man på Løkka med en kald øl i hånda, gode venner rundt bordet, latter og skravling.

Den første utepilsen ble i år drukket på Spis på Olav Ryes Plass sammen med Line, Kille, Agnes, Henrik, Sverre, mannen og etter hvert Anette, og var alt den skal være - den var kald, lufta var kjølig, vi var pakket inn i tepper og nektet å ta av oss solbrillene. Perfekt.

I tillegg til utepils, har jeg vært så heldig å tilbringe en hel lørdags formiddag med Anettemin. Vi spiste lunsj og shoppet (lagde nemlig middag til mannen senere på kvelden - ovnsbakt kongekrabbe med søt ingefærsoyasaus til forrett og entrecôte med søtpotetpurè til hovedrett)Mathallen (vi spiste på det franske stedet, spiste en halv sandwich andeconfitt og en halv Croque Monsieur, delishess) og drakk vin på Fru Hagen. I og med at Anette gikk glipp av utepilsen i sola sist gang, satt vi under taket på Fru Hagen (med 4 tepper hver...) og drakk kald rødvin mens vi så på menneskene som gikk forbi. Quality!

I går hadde jeg besøk av Therese, og vi spiste kyllingsalat med masse godt (og sunt) tilbehør til - speltpasta, kokt egg, kyllingfilet og pestooliven, samt oljer og eddiker fra Oliviers. Deilig! Kald Chardonnay i glasset var heller ikke å forakte... Therese jobber jo i byen, men bor på Fjellhamar, så vi har ikke sett så mye til hverandre i det siste. Men det tar vi tak i nå, og jeg gleder meg allerede til neste date, snuppa!

Fredagen tilbrakte jeg med Karina og Helene. Sushi på Jonoe (den på Ringen, heilt fantastisk mat, stemning og betjening - har du ikke vært der før, anbefaler jeg et besøk!). Vi avsluttet kvelden vår med piano, sang og YouTube. Tror det var noen sang- og spillprestasjoner i løpet av kvelden som kunne skrevet seg inn i historiebøkene... Hihi. Vel, katten hadde fått vaksine og var litt pjusk, så det ble en skikkelig inne-kveld, noe som jo er utrolig hyggelig. Og ja, katten koste seg like mye som vi gjorde, og fant seg godt til rette på føttene til Helene:

Og nei, det er ikke alkohol alt som drikkes til måltider her i går'n... Kan kanskje virke sånn etter tidligere kommentarer? Skal ikke påstå at jeg ofte sier nei til et godt glass vin, men etter et foredrag fra en fantastisk dyktig klinisk ernæringsfysiolog (mer om dette senere), har jeg tatt et aldri så lite oppgjør med helsa. Her er det sunn kost og trening på gang, og jeg satser på 5 korte økter per uke. Jeg trener ikke nødvendigvis så lenge, men jeg har startet med korte og intensive økter - og det funker for meg. Matvaner er bedret, og jeg kjenner etter bare 1,5 uke at energien har nådd et nytt nivå. Jeg er inspirert!

Med en sunn hverdag er det deilig å kose seg litt ekstra i helgene, eller å unne seg en tall dobbel-soy-latte fra Starbucks før man besøker det tøffeste flytårnet i Norge (der jeg også fikk utnyttet matpausen ved å lunsje med Cassie).

Er det rart jeg elsker Oslo???

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv