hits

MAMMA 60 ÅR!

Nu, jävlar, setter jeg igang bloggkjøret for fullt igjen... Will tell you more about that later.

Det aller viktigste å få på plass i første omgang, er jo den store happeningen som skjedde forrige helg. Min fantastiske mor ble nemlig 60 år!

Det ble feiret med enorme mengder mat, kaker, godt humør, fulle vinglass, taler, sanger, familie, venner (vi var 45 stykker!) og kos. Festen ble holdt hos storesøsteren min, i deres nyoppussa hus i vakre Tønsberg. Elsker Tønsberg.Vi ble innlosjert på Furustrand Camping. Og for en campingplass! Herrejemeni, visste ikke at det fantes så fine campingplasser, jeg. Hyttene våre var knalltøffe, fullt utstyrt med kjøkken, utemøbler og en nydelig utstikt. Bror og dama bodde i leilighet i dette tårnet:

Søndag var det lunsj, kaker og gaver, og selveste 60-årsdagen. Det ble til og med tid til litt onkelsjakk med eldste-nevøen (på min side):

"Tradisjon tro" sang søstrene en selvskrevet sang til mamma, med tilhørende piano- og munnspill. Den ble veldig godt tatt i mot, skal sies! Tross vi ikke hadde fått øvd og var noe nervøse... Sangen skrev vi på melodien til Odd Norstogas "Ein farfar i livet". Tekst kommer senere (ser mitt snitt til enda et blogginnlegg på den, gitt!).

Se på den flotte 60-åringen her, a! (Her er hun vel egentlig bare 58...)Gratulerer så mye med dagen som var, mamma! Utrolig glad i deg!

4 kommentarer

thefashionablemom

15.05.2014 kl.12:57

Nydelig kvinne hun er! And oh ble sulten av å se alt det gode maten her! :)

INGER H.

15.05.2014 kl.13:17

thefashionablemom: Helt enig! Jeg gikk faktisk rett til kjøkkenet etter jeg lagde det innlegget her :P

thefashionablemom

15.05.2014 kl.13:19

Hehe lucky you :D

INGER H.

15.05.2014 kl.13:22

thefashionablemom: I know :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv