hits

#TALEOGJENS

Ah, jeg lever fortsatt på euforiaen etter bryllupet til min vakreste Tale og hennes kjekkeste Jens. Har jo skrevet om utdrikningslaget hennes tidligere, og det var som sagt helt amazing, og bryllupet var ikke mindre. Det var rett og slett helt fantastisk! Jeg vil faktisk gå så langt som å beskrive det som eventyrlig. Igjen, tusen takk for at jeg fikk dele den store dagen med dere.

For å komme med en kjapp beskrivelse av det den siste helgen i juli bød på for oss, kan jeg prøve å komme med en aldri så lita oppsummering: Giftermålet sto i Ullern kirke. Ullern kirke er en nydelig kirke, og denne var i anledningen ganske stappfull med festkledde mennesker. Barna til Tale og Jens hadde pynta seg nesten like flott som brudeparet selv, og forloverne så deilige ut i sine nøye utvalgte klær for anledningen. Det var glohett i kirka, men da Eva og Thomas sang "Dagane" av Odd Norstoga hadde jeg frysninger over hele kroppen. Presten var til og med morsom! Høydepunktet var allikevel at bruden kom inn til en noe utradisjonell sang, nemlig Tippeligasangen. Og det satte stemningen for hele helga... Det var jubel og latter over hele Ullern, og det matchet utmars-sangen også - You and Me med Disclosure. Fett

Etter vielsen dro vi til Ekebergrestauranten, og her hadde brudeparet reservert hele kåken til oss. Her vi fikk servert Corona (så klart), vin og småretter, mens vi ventet på brudeparet som var og tok bilder. De hadde egen DJ som spilte digg musikk, og en latterlig flink tryllekunstner som viste fram triks til de som var interessert. Skjønte ingenting av det han gjorde. Middagen var utrolig god, og ramma rundt var episk - det var tårevåte taler (herrejemeni, Tale og Jens, som jeg grein når dere prata), det var show, bilder, musikk og Pina Colada. Topp stemning og hæla i taket! Den eneste nedturen hele kvelden var at den tok slutt... men det gjorde jo egentlig ikke noe det heller - vi skulle jo fortsette dagen etter!

Ganske sliten lørdag morgen. Pjuh. Men etter en øl og en pizza på Lekter'n med noen som var enda mer slitne enn meg, trasket vi til The Thief og takterassen der. Og der var det liv! Holy moly! Det var Corona (...), vin, drinker, scene, smågodt, litt lettere kledde feststemte folk, dansing, latter, venner og steikende sol. Det var latterlig flinke artister på scena, jeg vil påstå at vi fikk høre noen av Norges aller vakreste stemmer, noe som gjør at jeg er ekstra glad for at jeg hadde på meg solbriller (begynte å grine opptil flere ganger) og partyfaktoren var høy. Jeg snakket med varme og gode mennesker, og fikk mange nye personligheter inn i livet mitt. You make me so happy! Det var overraskelser hele tida, og arrangørene (aka brudeparet) hadde ikke spart på noe. Det var en perfekt fest. Gu'bedre.Igjen, takk for en helt magisk helg, og takk for at dere er i livet mitt, #taleogjens!

PS: Har lånt de to fineste bildene fra kirka av seher.no.

3 kommentarer

LIve

01.08.2014 kl.19:06

Hei! Så koselig at du deler. Jeg skal gifte meg neste sommer, morsomt med inspo. Hvilken tippeligasang kom hun inn til? Vinnersjel?

INGER H.

05.08.2014 kl.09:36

Den heter "Tippeligahymnen", tror jeg! Ganske sikker. Ser ikke så mye på fotball... Men den var full av jubel og helt perfekt. Og annerledes. Grattis med giftermålet som kommer!

INGER H.

05.08.2014 kl.09:36

Ditt svar:

Den heter "Tippeligahymnen", tror jeg! Ganske sikker. Ser ikke så mye på fotball... Men den var full av jubel og helt perfekt. Og annerledes. Grattis med giftermålet som kommer!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv