hits

MIN LOMMEBOK HAR RETURNERT!

Siste dagen i Roma ble jeg, som mange andre lettlurte turister, frastjålet min lommebok rett ut fra veska, uten at jeg merka det. Er helt skummelt hvor flinke disse tyvene er... Marius og jeg dro rett til politistasjonen og anmeldte forholdet, og jeg ringte alle kredittselskapene og banker for sperring av kort. Fikk unnagjort alt i løpet av ti minutter, og selv om jeg var ganske førbannad, så var det lite mer jeg kunne gjøre med saken. Da jeg kom hjem dro jeg på vegvesenets trafikkstasjon for å få kjørebevis, mottok nye betalingskort og sendte inn forsikringskrav. Og pengene sto på konto i løpet av bare tre dager! Det kaller jeg sørvis, det!

Og idag kom jeg hjem fra jobb, til purring på en parkeringsbot jeg allerede har betalt 3 ganger, og en pakke fra den norske ambassaden i Italia.

Og hu hei, se bare her:

My Mulberry has returned!

Den er litt slitt og medtatt, har fått noen rare hvite flekker og et par flenger i skinnet, og den er selvfølgelig tom for penger og kort - men den er HER, hos MEG, sammen med et brev som sier at kortene mine har blitt tatt godt vare på. Tenke seg til!

Bu for bot, men hurra for min elskede lommeboks hjemkomst!

3 kommentarer

Lilli

12.08.2014 kl.17:59

Så bra at den ble funnet igjen da! :)

INGER H.

02.10.2014 kl.16:41

Jeg vet, helt utrolig!

INGER H.

02.10.2014 kl.16:41

Ditt svar:

Jeg vet, helt utrolig!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv