hits

IN LOVE WITH PARIS

I går kom jeg hjem fra mitt første møte med Paris. Og for et møte! Paris var virkelig en herlig by - vakker, innbydende, høflige mennesker, god service, deilig shopping og kald rosévin. For ikke snakke om resiefølget mitt, Hege. Vi har aldri reist sammen alene før, men nå hadde vi 4 fantastiske dager på tur sammen, og vi gleder oss enda mer til vår store vintertur til Asien! God match på alle måter :D Her kommer en aldri så liten oppsummering av langhelgen vår:

Å reise på tur med en som har gullkortet til Eurobonus er veldig behagelig, da blant annet fasttrack, loung'er og tidlig boarding er noen av perks'a man får delta i. Vi startet reisen vår på Gadermoen og loungen til SAS, og jeg var tro til min smak og valgte ferske rundstykker med leverpostei og kald rosévin (det samme gjorde forresten Hege, me gusta!).

Når vi kom fram til vårt (awesome) hotell Saint Michel Grand Hotel, cirka midt i spanskekvartalet (sa folk), freshet vi oss fjonge og stakk ut på lunsj. Vi hadde samme mål for øyet - franske fortausrestauranter med fransk mat og fransk vin. Voila!

Så startet sightseeingen. Vi så Notre Dame...

...en bro med låser som vi trodde var "den broen"...

...den virkelige "låsbroen", Pont Des Arts...

...Louvre og de kjente glasspyramidene utenfor...

...en kø vi ikke visste hva førte til (men jeg tipper det var salg på sko med røde såler)...

...en til kø utenfor et bygg der noe tydeligvis skulle skje...

...hyggelige erkefranske eldre, som ble våre venner, enten de ville eller ikke...

...gata vår...

...Eiffeltårnet......en vakker park utenfor Louvre...

...Triumfbuen...

...La Fayette kjøpesenter, le original...

...roomservice-frokost...

....Mona Lisa...

...Venus de Milo...

...og topp stemning med topp venninne!

Vi storkoste oss fra a til å, eller torsdag til søndag, og gleder oss allerede til å dra tilbake. I sommer har jeg vært i flere store, flotte og kjente byer, men jeg må virkelig si at Paris hittil troner på toppen av yndlingsbyer i Europa! Vi droppa køer og stress, og gjorde kun det vi hadde lyst til, og det funka. Som bare rakker'n. Den eneste køen vi sto i var til Louvre, og ja, det var verdt det! Vi fikk jo se homegirl Mona Lisa og en haug andre verdenskjente kunstverk, og det anbefales. Men det å ikke stå i kø, anbefales, det også.

Tusen takk for en superawesome tur, Hege!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv