hits

UT PÅ TUR I OSLO-NATUR!

Oslo har så mange deilige sider ved seg, så vanvittig mye mer enn Karl Johans gate og TGIF på Aker Brygge, og jeg elsker hva byen i mitt hjerte har å by på. Men jeg er jo så dårlig til å utnytte mulighetene rundt meg... Og da er det flaks man har gode venner som drar seg med ut på tur!

Forrige torsdag hadde jeg min o-store-autorisasjonsprøve (kall det gjerne eksamen)Oslo Approach. Jeg hadde ventet på denne dagen i ganske nøyaktig ett år, og var rimelig nervøs tiden i forkant. Rimelig = ekstremt. Marius reiste til Mo bare to dager før (reisen ble dessverre for meg bestilt og betalt før jeg fikk datoen min btw), og jeg var faktisk ganske så redd for å ikke få sove helt aleine natten før den store dagen.

Men frykt ikke! Hege tok ansvar, putta meg på T-banen og turet meg avgårde til Frognerseteren (som er nesten på toppen av Oslo). Herfra gikk vi via Skjennungstua og Ullevålsseteren til Sognsvann, der vi tok T-banen hjem igjen.

Vi gikk på en hel haug med småstier og var meget impulsive på ukjent mark, delte en kanelsnurr underveis og endte opp med å traske inn 15km. Sporty, spørru meg.

Tusen takk, Hegemor, som drar meg med ut på tur, absolutt aldri sur. Dette var en perfekt oppladning til utsjekksdagen min (som forresten gikk strålende)!

Oslos bratteste next, jeg lover!

2 kommentarer

Andrea Ramstad Aatlo

04.09.2014 kl.09:51

Så koselig med skogstur!

INGER H.

02.10.2014 kl.16:42

Helt perfekt :-D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv