hits

ÅL I HALLINGDAL

Noen ganger elsker jeg å forlate mitt elskede Oslo, og det har jeg gjort mye i det siste. Jeg har vært på jentetur i København, på kollegatur med damene fra fjellet til Dublin og nå sist på kjærstetur til hytta til foreldrene mine i Ål i Hallingdal.

Vi ble møtt av lammesteik som sto klart når vi kom fram (mamma hadde fiksa), prosecco i glassene og topp stemning. Været var så-som-så, men humøret var på plass, og det er alt som trengs! Vi hadde med oss Hege og Andreas, og vi koste oss glugg hele helga. Bare se:

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Ja, også spilte vi cirka 100 omganger amerikaner... (Sjekk resultatlista, folks!)

Tihi.

Perfekt helg med deilige venner, og jeg gleder meg til neste gang.

Klar for et superrush framover, for nå er det mye som skal skje. Bring it!

2 kommentarer

Marianne

25.10.2014 kl.12:50

Hei! Eg går på studiespesialiserande og vurderer sterkt å bli flygeleder. Lurer veldig på om du kunne ha skrive litt om opptaksprøvene om du huska noko fra dei? :) Kanskje òg fortella litt om arbeidsdagen din no?

Klem!

INGER H.

08.11.2014 kl.23:47

Beklager at jeg ikke har svart før! Har skrevet flere innlegg om arbeidshverdag, sjekk linken "jobben" på høyre side. Tror de fleste spørsmål besvares der :-) Hvis ikke, spør på nytt, så skal jeg komme med et ordentlig svar :-)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv