hits

HYTTEHELG I HALLINGDAL

Det er ikke lenge siden vi kom hjem fra fantastiske Filippinene (noe jeg skal vise alt for mange bilder fra seinere), men vi fikk allerede mark i stumpen første helg vi var hjemme. Både Marius og jeg jobbet overtid fredag kveld, men med mandagsfri bestemte vi oss å ta en forskjøvet hyttehelg - hurra! Langrennsski, bøker, biff, rødvin og katt i bur, så var vi klare for tur.

Katt i bur var en særdeles dårlig idé. Ikke bare hatet katten å sitte i buret, men hun klarte å bryte seg ut, og løp rundt i bilen mens hun hylmjaua. Det alene gjorde at vi brukte gode 4 timer på en 3-timerstur, men vi fikk da også en gylden anledning til å stoppe på Mc'ern halvveis for å teste ut den nye McDobbel (pst; double cheesburger knuser, BigMac eier, no more McDouble for me!).Vel framme på Sirestøl/Vats/Ål ble det boklesing, yatzy og langrenn. Jeg kan melde at jeg ikke tryna i noen nedoverbakker, oppdaget at Lars Kepler-bøkene er sinnsykt spennende og må nok se at yatzy-runden fortsetter neste tur... Hell i kjærlighet, med andre ord. Vi gikk cirka 2 mil på ski, spilte cirka 30 runder yatzy, spiste deilig mat (og pottis og sjokkis), drakk 'nok' rødvin og koste oss glugg.

Takk til mamma og pappa for at vi får låne hytta!

Vi har allerede begynt å leke med tanken om å kjøpe vår egen...

9 kommentarer

Iselin Renée

27.01.2015 kl.09:12

Kjempe flotte bilder :)

Torbjørn

27.01.2015 kl.11:31

Hærlig å se sprek Norsk ungdom på tur :) og det så og hørtes ut som en bra helg. Kjøpes det hytte vil jeg ha invitasjon! :-D

Marte

27.01.2015 kl.21:19

Hei, jeg har selv tenkt på det å bli flygeleder og lurer på om du kunne nevnt litt om hvordan opptakskravene er? (evt linke til noe jeg kan lese meg opp på).

Har hørt at engelskteksten er ganske så vanskelig?

:-)

INGER H.

28.01.2015 kl.18:19

Hei! Man må kunne basic engelsk, har du en 4er fra skolen klarer du deg fint :-) Opptakskrav er plettfri vandel, snittkarakter på 4+ og generell studiekompetanse, og god helse! Etter det er det opptaksprøver, men de siler ut de som ikke er kvalifiserte - og man trenger ikke forberede seg :-)

INGER H.

28.01.2015 kl.18:22

Du blir seff invitert! Ærendæl-invite på oss i sommer, håper jeg???

Leser

29.01.2015 kl.16:00

Heisann! Du? Jeg skal gjennom en kjeveoperasjon for underbitt om ikke mange måneder, kan jeg bare stille et par spørsmål?

Er det slik at du ikke kan spise på seks uker, bare drikke supper osv? Og må man ha noe bakpå tenna resten av livet? Har hørt at du må ha noe for å holde alt på plass, men vet ikke! Håper på svar :-)

INGER H.

29.01.2015 kl.17:41

Hei! Jeg fikk kjevelås og fikk bare i meg flytende føde i nesten 8 uker. Etter jeg var ferdig med alt, fikk jeg satt på en streng bak både over- og undertenna, men den merker jeg knapt :-) Det er veldig vanlig slik at tennene ikke faller tilbake slik de var før reguleringa... lykke til!

Leser

30.01.2015 kl.15:44

Ok, takk for svar! Er den strengen stor, eller er den mindre enn vanlig streng? Og må man inn og stramme den strengen innimellom, eller? Maser litt, men er mye jeg lurer på.. Greit å få vite litt av en som har gått gjennom det selv :)

INGER H.

30.01.2015 kl.16:08

Den er vel helt vanlig, skjult bak noe limgreier. Må ikke strammes, og man tenker ikke over den i det hele tatt :-)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv