hits

SNORKLING MED HVALHAI = A-MA-ZING!

Oh, Lord. Er det noe jeg aldri kommer til å glemme, og gjerne vil gjøre igjen, er det dette.

Det har jo lenge vært planen å snorkle eller dykke med større fisker, men vi visste ikke helt hvilke muligheter vi hadde før vi satt i en samtale med skipper'n vår på seilbåten. Han fortalte oss om Oslob Whale Sharks, hva det gikk ut på, hvor det var og hvordan vi skulle komme oss dit. Vi ble alle enige om at vi IKKE kunne gå glipp av en slik mulighet, og booket en bil som hentet oss på hotellet klokken 05:00 om natta. Eller var det 04:00? Jeg var uansett i koma. Grøss. Vi kjørte bil i 3-4 timer, og kom til slutt fram til Oslob på sørøstspissen av Cebu.

Her fikk vi i oss litt kjip frokost, før vi ble informert om hvalhaiene, oppførsel, what to do and what not to do.

Deretter var det på med redningsvest, opp i båt og ut på eventyr!

I følge Wikipedia, vår alles kjære og stort sett pålitelige kilde for all slags informasjon på nettet, er hvalhai verdens største fisk. Den kan bli over 12 meter lang og veie mer enn 20 tonn. Hvalhaien lever av plankton og småfisk, er ufarlig for mennesker og vond å spise.

Og her sier vel egentlig bilder mer enn tusen ord:Psst! Her ser det ut som om Marius blir spist!

NÅMNÅMNÅM.

Nei, folkens, er det noe jeg skal gjøre igjen, er det dette. Herregud, for en opplevelse...

Mr. Whaleshark, I love you!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv