hits

DESTINASJON FILIPPINENE; MANILA OG BORACAY

I sommer bestemte Hege, Andreas, Marius og jeg oss for å reise til Filippinene når vinteren er på sitt kjipeste her i Norge. Vi booket billetter med en gang det ble klart at vi fikk ferie de ukene vi ønsket, og startet deretter intensiv planlegging. Vi undersøkte, googlet og spurte ut folk som hadde vært i Filippinene før, og landet på følgende: vi ville ha 1 dag i Manila, feire nyttårsaften på Boracay, dykke på skipsvrak utenfor Coron, øyhoppe med katamaran og avslutte med noen dager luksus på et spahotell. And so it was!

Vi reiste med Singapore Airlines via Frankfurt og Singapore til Manila. Marius og jeg hadde btw 1 30-liters sekk og 1 liten sekk, og det var helt perfekt. Deilig å reise lett!

Gutta fikk seg en Singapore Sling på flyplassen i Singapore... Delisj ;)

Vi var ca. ett døgn i Manila, og dette brukte vi til å vandre rundt i den gamle delen av byen samt langs havna, og vi spiste på en veldig god restaurant i nærheten av hotellet. Manila var fullt av kontraster, med blant annet en golfbane på den ene siden av hovedveien og 18 hjemløse familier som bodde på fortauet på den andre siden.

Noe som virkelig utmerket seg blant all fattigdommen, var menneskene, og hvordan de smilte når vi gikk forbi og ønsket oss godt nyttår. De virket ved godt mot i elendigheten, og lite visste vi blåøyde turister om hva som hadde skjedd i hovedstaden tidligere. Les grusomhetene her. Jeg har ikke ord.

Vi reiste videre til Boracay for å feire nyttår på en av verdens vakreste strender, White Beach, og her tok også Andreas dykkerlappen!

Vi var ganske så uheldige med været, og hadde stort sett regn. Men det var varmt, pent og ølen var kald, så vi var fornøyde lell!

Boracay var veldig fint, dog overøst med turister. Det var et prosjekt å komme seg dit, men det var verdt det med tanke på nyttårsaften... Nytt innlegg om det kommer siden!

God helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv