hits

SVINGER OSS PÅ SALSAKURS..!

Etter å lenge ha snakket om å prøve oss på et dansekurs, meldte Marius og jeg (mulig det var mest jeg som sto for den påmeldingen...?) oss på et salsakurs rett før jul. Det var bindende påmelding og no-way-back... Lite visste jeg (og mindre hadde jeg undersøkt) om hvor omfattende dette kurset var, men vi fant til slutt ut at det var nybegynnerkurs i Cubansk salsa som skulle gå over 13 uker. Woho! Det er litt sånn rart å danse i par faktisk, for jeg har aldri gjort noe lignende før. Det er en stor omstilling å bli ført, da jeg 'såklart' er vant til å ta ledelsen (...), men nå må jeg bite tenna å la Marius bestemme. Alt. Han skal bestemme retning, bevelgese, snurr. Alt. Men det går bra! Eller, i hvert fall bedre enn første gangen. Og jeg må si at jeg er veldig glad vi meldte oss på, tross en uendelig stor dørstokkmil nesten hver gang vi skal dit. Men nå lærer vi altså salsa, og det er gøy, utfordrende og interessant.

Danseløvene ved Carl Berner Plass er stedet, og de tilbyr alt mulig av kurs. Du kan danse alene, i par, lære brudevals, arrangere utdrikningslag eller bare rett og slett lære deg en ny dansestil. 48 kurs i 27 ulike dansestiler, kan man lese på hjemmesidene deres. Me gusta! Kanskje det blir swing, neste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv