hits

NO GUTS, NO GLORY..!

Da er det gjort. Oppsigelsen til Avinor er levert, arbeidskontrakten med DANS er signert, og Marius og jeg flytter jaggu ta meg til Dubai i september... Hyl!Vi starter på opplæring på Dubai Approach i begynnelsen av oktober, og det skal bli utrolig spennende og utfordrende. Vi har allerede vært gjennom opptaksprøver og intervju, og so far, so good! Det er ikke gitt at man kommer gjennom opplæringstiden, men det er som de sier - no guts, no glory. Vi skal i hvert fall jobbe beinhardt, og satser på at alt går i boks. Scary, but a Nice scary!

For dere som lurer, må det nesten legges til at vi ELSKER Oslo, og jeg kommer til å savne byen i mitt hjerte. Noen ganger må man bare hoppe uti livet med hele kroppen, og det er det vi gjør nå... Og jeg skal komme på besøk til moderlandet så ofte jeg klarer, og gleder meg glugg til å få besøk nede i Emiratene! Nå ser jeg dog fram til en ny spennende tid, og jeg skal nyte ny kultur, nye bekjentskaper og ubegrensa sol og varme. Må si den norske sommeren virkelig ikke har imponert meg hittil i år...

Velkommen til gards!

4 kommentarer

marit

01.08.2015 kl.21:36

Å så spennende! Håper på mange blogginnlegg:)))

Marit

03.08.2015 kl.15:26

Hei jeg har noen spørsmål til deg. Jeg er en jente på snart 18 år som er over gjennomsnittlig interessert i yrket du har som ATC.

Jeg har desverre ingen her hjemme jeg kjenner som kan svare på mine spørsmål, dersom jeg føler få tar denne utdanningen. Jeg har sett litt rundt på nettet å fått svar på mye angående utdanningen, men står fortsatt igjen med noen spørsmål.

Jeg så at man må ta TOEFL før man begynner å studere i USA. Jeg lurer på om denne testen er veldig vanskelig? Jeg har alltid likt engelsk godt men nå i andre klasse har jeg ikke engelsk lenger å lurer på om jeg kanskje bør ta privat timer eller noe lignende for å senere ha mulighet til å bestå denne. Selvfølgelig er deg vanskelig for deg å vite om det blir vanskelig for meg dersom du ikke har anelse hvilket nivå i engelsk jeg ligger på haha, men bare generelt om det var vanskelig i forhold til videregående engelsken for eks.

Jeg lurer også på hvor lang tid det tok før du var ferdig utdannet? Og hvor mye det hele ca kostet. Som student er jeg usikker på om jeg klarer å ta på meg så store kostnader, for det høres nemlig ganske dyrt ut med alle kurser som skal tas og spesielt faktumet at man må bo i USA I 36 uker.

Jeg hadde vært så takknemlig om du hadde svart meg på dette. Om du ikke vil ta det her på bloggen, kan du alltid sende en Mail på : zaneta16@live.no til meg.

INGER H.

02.09.2015 kl.11:37

Anonym: Hei! TOEFL er ikke vanskelig hvis du behersker engelsk ok. Jeg har ikke hørt om noen som har trengt privattimer, men som du sier, er det vanskelig for meg siden jeg ikke vet hva slags nivå du er på.. :) Det tok ca to år for min del, men det kan ta opp til tre år. Det kommer helt an på hvilken enhet du skal gå praksistiden din på, og hvor god progresjon du har! Avinor dekker per nå kostnadene for skolen, så du bør klare deg på støtten du får fra Lånekassen, og lønna du får når du er i praksis (vanlig takst fra Lånekassen, og ca 300 000 kroner i lønn). De fleste har noe oppsparte midler, og det er nok lurt - men som sagt står du ikke selv for skolepengene, og da er det jo ikke så alt for mye som skal til!

Sorry at jeg brukte så lang tid på å svare, men jeg har vært på ferie, så har hatt litt blogg-pause :)

Lykke til!

INGER H.

02.09.2015 kl.11:37

marit: Det satser jeg på at jeg skal få til :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv