hits

HEIM TELL MO(R)

Dagene kryper sakte framover. Not. De forsvinner så fort at jeg ikke klarer å henge med... Nå er det bare 19 dager igjen til vi reiser - nei, FLYTTER til Dubai! Hu hei hvor det plutselig gikk unna. I blant annen den anledning klarte vi å skvise inn en liten helgetur til Mo i Rana for litt hyggelig samvær med svigers, bestemor Ruth, venner og nordnorsk natur. Marius har vært med på hyttetur med gutta, jeg har kost meg med wining-and-dining med gressenkene som ble igjen i byen.

Det er rart med det, men jeg tror ikke helt at alt har sunket inn enda. Vi har jo som sagt sagt opp jobben, og styrer daglig med alt annet som må gjøres - adresseendring, oppsigelser av diverse abbonement, endringer i forsikringsavtaler, refinansiering av lån, vaksinering av katter, pakking, planlegging, bilsalg og andre mer eller mindre viktige ting som vi må ta oss av. Har hatt ganske store utfordringer når det gjelder kattene (dette skal jeg faktisk skrive et helt innlegg om senere), men vi får heldigvis hjelp av min gode venninne Stine til kattepass både nå og da.

I morgen tidlig vender jeg snuten sørover for å jobbe mine siste 16 vakter (!!!), samt prøve å ikke glemme viktige ting vi må ordne før vi drar. Pjuh! Kjenner at jeg faktisk begynner å bli litt småstressa...!

God søndag fra Mo!

 

4 kommentarer

Simona Juseviciute

06.09.2015 kl.12:15

Så fine bilder! :) Aldri har jeg vært der

Stikk innom bloggen min, jeg har lagt ut et innlegg av bilder jeg har tatt i dag. Håper du liker dem! :)

Janne

07.09.2015 kl.12:35

Hei Inger :-) jeg kom over bloggen din fordi jeg selv skal operere kjeven snart, og hadde et spørsmål! Hvor lenge var du sykmeldt/bort fra jobb etter operasjonen? Hvordan gikk det å spise flytende føde, gikk du ned mye i vekt? Er selv slank og har ikke altfor mye og ta av.. Hvor lenge lå du på sjukehuset? Klem!

INGER H.

07.09.2015 kl.13:26

hei! Jeg var borte i 8 uker, da jeg ikke hadde energi eller god nok uttalelse av ord (jeg er jo flygeleder). Gikk ned esten 1 kg i uka... Det er greit med flytende føde, men kan være en utfordring å få i seg nok kcal. Anbefaler rømmegrøt og sjokolademelk som gode fett- og kcal-kilder! La litt under 1 uke på sykehuset. Må legge til at jeg hadde kjevelås, det er det ikke alle som trenger, så perioden etter operasjon varierer veldig fra person til person :-) Lykke til! klem

marit

13.09.2015 kl.11:44

Så spennende! Håper på hyppige Dubai-oppdatteringer;)

Lykke til;))))

Marit

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv