hits

SÅ, DET TOK CA 5 UKER!

Det tok 5 uker til hva, tenker du kanskje? Jo, det skal jeg fortelle. Status per i dag er at det har tatt mindre enn fem uker å venne seg til følgende:

* Hjemkjøring. Kjøper du møbler, kjøres de hjem til leiligheten, opp 28 etasjer, bæres inn i leiligheten, skrues sammen på null komma svisj og all emballasje fordufter av seg selv.

* Hjemtrilling. Kjøper du mat og kommer til skade for å fortelle at "neida, du trenger ikke trille varene ut i bilen for meg, for jeg har nemlig ikke bil", så triller de varene hjem til deg. Like seriously.

* Posepakking. Ja, det er lett å venne seg til å ikke gjøre noen ting selv...

* Matvarebestilling på nett. Og guess what? Varene blir selvfølgelig levert på døra!

* Konseptet å ikke forlate bilen - bensin? Bare å bli i bilen, de som jobber på stasjonen tanker etter ønske! Olje? Spylerveske? Sitt bare å slapp av, det skjer av seg selv!

* Å alltid få sitte på buss, trikk og metro. Man skal ikke kimse av seter reservert til damene! Og har man forvillet seg inn i en kombivogn, så er det bare å roe ned - noen reiser seg for deg, og du får sitte uansett.

* Høflighet. Punktum.

* Pedikyr.... Og manikyr. Og all annen skjønnhetsbehandling.

* Hushjelp!

* Sol, sommer, sjø og strand, hver eneste dag. Jeg hører rykter om at det skal droppe ned til 25 grader i natt, men det vil stige til 35 igjen i morgen, så jeg friker ikke ut helt enda.

* Friday brunch. Konseptet med fri mat og drikke (for en viss sum får du sjampis, lixom) fra klokka 13 på en fredag er et konsept jeg ELSKER.

Det var det jeg rakk å skrive i dag, for nå skal vi nemlig stikke bort på yacht-klubben borti gata. Ps: det er lov å spy nå!Ha en fortsatt fin dag, folkens, og kos dere med dette bildet av en hest som også er en hylle. Gotta love it! Jeg skal nyte et glass kaldt med mine nyfriserte tær, kjekke mann og flotte svigersøsken!

So long!

2 kommentarer

Helene

05.11.2015 kl.16:36

Du må ikke kose deg altfor mye så du aldri kommer hjem igjen <3

INGER H.

11.11.2015 kl.14:52

Helene: Jeg kommer nok tilbake en dag, men jeg har veldig lyst å å deg på besøk hit også <3

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv