hits

SKYDIVE DUBAI

For litt siden fikk vi som er trainee's på Dubai Approach besøke SkyDive Dubai. Og gjett om vi fikk være med opp i flyet dems, da eller? Oh yes! Og ja, det er de samme gutta som for litt siden fløy jetman-style ved siden av et Emirates A380-fly... Hvis ikke du har sett videoen av det, råder jeg deg sterkere enn sterkest til å sjekke det ut på YouTube! Altså, Dubai..!

Uansett, vi fikk besøke SkyDive Dubai for å observere litt, prate med pilotene, få en følelse av hvordan de opererer samt å få en bedre forståelse for hva alt faktisk går ut på. Gu'bedre, for en gigantisk greie... De har to fly, en Twin Otter og en Cessna Caravan, og flyr opp og ned konstant så lenge sola er over horisonten. Mener å huske at de har hatt en dag med over 700 hoppere...? Må undersøke. Uansett, her er noen bilder fra den deilige dagen vår på SkyDive Dubai:

Må bare nevne at jeg egentlig ikke syns det er spesielt interssant å fly, men dette, dette var noe helt annet. Ikke bare utsikten og energien som var i flyet, men det faktum at vi stupte rett nedover fra 13.000 fot... Det var som en berg-og-dalbane. Og DET elsker jeg.

Tusen takk for at jeg fikk være med på flytur, neste gang skal jeg hoppe!!!

Én kommentar

Iselin Renée

11.11.2015 kl.19:17

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv