hits

ELEMENTS BEACH RESORT

Etter litt over 4 timer på flyet og 3 timer i en bil (som ikke ble kjørt forbi av noen andre biler, for å si det sånn), kom vi fram til resorten vi skal bo denne helgen. Og for en perfekt plass! Vi ble møtt av noen hyggelige ansatte som ga oss velkomsdrink og beskjed om at middagen blir servert hvert øyeblikk. Her bruker de nydelige råvarer plukket fra egen hage, catch of the day fra havet, iskald øl. Alle får den samme maten, og alle spiser sammen. Superkos! Vi bor i en bungalow midt i en lagune, det er ikke internett, tv eller vinduer (kun tregitter), bølgesprut, gjennomtrekk og en frosk som bor i doen vår. Vi har vår egen private lille hage der vi kan spille kort og drikke vin, og det er ikke tak over dusjen - man dusjer altså under åpen himmel. Det høres kanskje litt primitivt ut, og det er det forsåvidt også, men det er så idyllisk atte hjælp. We are in love!

I dag har vi gått tur på stranda og sett på kite'erne (og noen super awesomme krabber), vi har spilt casino, liggi ved bassenget og tatt det easy piano. Nå venter vi på dagens Sri Lankanske curry, og skal bare nyte livet.

God helg til alle mann alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv