hits

PÅ FLYTTEFOT - IGJEN!

Nå har vi straks vært et helt år i Dubai. Tida flyr jammen meg raskt avgårde..! Vi har det siste året bodd i en stor, flott leilighet i Dubai Marina med en utsikt som slår det meste annet. Dere som følger meg og Trude på Instagram (@sistersindubai) har kanskje sett utsikts-spam opptil flere ganger, men den er altså nydelig. Uansett, vi er klare for å komme oss ut fra leilighet og skape vår egen lille oase i en annen bydel. Frykt ikke, det er kun 15 minutter fra Barasti og alle de andre viktige plassene langs stranda! Så nå har vi altså funnet oss et "lite rekkehus", townhouse, i en relativt ny bydel som heter Jumeirah Village Circle. Vi flytter inn dit i løpet av neste uke, så det er bare å følge med på oppdateringer!

Spammer dere med et siste (not) bilde av vår fantastiske nåværende utsikt:

2 kommentarer

lisarorvik

22.09.2016 kl.11:35

Så spennende :)

June

15.11.2016 kl.00:58

Hei! Jeg håper veldig på å komme inn på studie for flygeleder, og lurte på om du kunne skrevet litt utfyllende om hvordan der er å være flygeleder. Gjerne litt fra hvordan det var under praksisåret, hvordan der endret seg etter det, hvordan du endte opp i Dubai, og hvordan du synes det er å jobbe som flygeleder i Dubai versus Norge. Synes det er veldig inspirerende å se jenter som gjør det bra i tunge yrker (virker i hvert fall som du gjør det veldig bra, ettersom de hentet deg fra Dubai)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv