hits

JUMEIRAH BEACH HOTEL

Tida flyr i godt lag, sies det, og det er helt riktig. Nå har vi vært i Dubai i snart 1,5 år, og selv om vi fortsatt er "newbies", føles det ut som vi er utrolig godt integrert her nede. Fra å ha bodd både downtown Dubai og midt i smørøyet, altså Dubai Marina, har vi nå slått oss til ro i et roligere område, nemlig Jumeirah Village Circle. Mer om det seinere.

Uansett, dagene flyr, og det er artig. En av de tingene vi liker best å gjøre skal jeg skrive litt om nå, og det er å dra til beachclub'en på Jumeirah Beach Hotel, en 13 minutters kjøretur fra heimen vår. JBH er et hotell som ligger rett ved siden av det mer kjente Burj Al Arab, eller Seilet som mange sier. Hotellet er forma som en bølge, innholder mange deilige restauranter og barer (vil spesielt nevne 360`, en bar som man kommer til ved å kjøre en liten golfbil langs en molo et stykke ut i havet - perfekt for å se solnedgangen!). I Dubai har vi som jobber i flybransjen et medlemsskap, og kommer derfor inn på blant annet JBH uten å betale, noe som vi selvfølgelig utnytter til det fulle... Stranda er deilig, havet er reint, solsengene myke. Ja, også har de treningsstudio både inne og ute, tennisbaner, svømmebasseng og squashbaner. Ganske så perfekt!

Slenger med noen bilder fra vår lille oase, så kan dere i Norge drømme dere litt vekk fra den våte og vindfulle vinteren som herjer om dagen:Ønsker dere alle en deilig helg!

2 kommentarer

Unni Aas Føinum

19.01.2017 kl.09:14

Vi er definitivt ikke ferdige med Dubai :) Masse uutforska der, bl.a. denne beachen du beskriver :) Så det må nok bli en ny tur om ei stund :) Gleder oss allerede :)

INGER H.

19.01.2017 kl.10:21

Absolutt! Masse som må sees <3 Håper vi treffes nete gang dere er her!!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv